Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO GIDA TOPTANCILARI SİTESİ’NDE
Van TSO Gıda Toptancıları Sitesi’nde
Eklenme Tarihi : 13.09.2013 13:35
Van Ticaret ve Sanayi Odası Kümelenmiş iş ve üretim yerlerinde yönetim kurulu toplantılarının 4. sünü Van Gölü Gıda Toptancıları Sitesi’nde gerçekleştirdi. Van Gölü Gıda Toptancılar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Cumali Onay ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Van TSO Yönetim Kurulu üyeleri, yapılan ortak toplantıda görüş alışverişinde bulundular. Toplantıya Van Gıdacılar ve İşadamları Derneği (VAGİAD) yönetimi de katıldı.
Vangölü Gıda Toptancıları Sitesi ve VAGİAD adına konuşan Başkan Veysel Dikici, Van TSO’nun katkıları ile site içi yollarının Van Belediyesi tarafından yapılacağı garantisi sözü aldıklarını belirterek “Birlikten kuvvet doğar sözü doğrudur. Van TSO Yönetiminin kümelenmiş işyerlerinde toplantılar yapması oldukça önemli bir durumdur. İlk kez karşılaştık böyle bir uygulamayla. Bu da oda yönetiminin üyelerini ne kadar önemsediğini göstermektedir. Sitemiz kentin trafik akışına çok büyük katkı sunmaktadır. Her gün en az bin araç şehir trafiğine girmeden tüm nakliye işlerini buradan yapıyoruz. Bu da çok önemli bir durumdur.  Ayrıca imar planından kaynaklanan sitemizin sorunları var. Bu konuda gerekli desteği vermenizi bekliyoruz” dedi.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, katılımcı yönetişim anlayışımızdan asla vazgeçmeyeceğiz ifadesini kullanarak “Van TSO’nun sahipleri bizleriz. Bu odayı üyelerimizle birlikte yönetmek istiyoruz. Bunun için yönetim kurulu toplantılarımızı kümelenmiş iş ve üretim merkezlerinde yapmaya devam ediyoruz. Sizlerden aldığımız sorunları yönetim kurulu gündemimize alarak çözümü konusunda çalışacağız. Evet yol sorununu birlikte Belediye Başkanımıza ilettik. Burayı yatırım programına aldılar. Ayrıca kentte kalan diğer gıda toptancılarının da siteye gelmesi için çalışma yapacağız. Van TSO’ya sahip çıkmalıyız. Hepimizin tek amacı var bu kentin kalkınması ve gelişmesi. Bu ortak çabamıza herkesin katkı sunmasını bekliyoruz” dedi.
Van TSO Yönetim Kurulu’nun Van Gölü Gıda Toptancıları sitesinde gerçekleştirdiği toplantıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yavuz Karaman, Halit Yakut, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Abi, Diyadin Altındal, Faruk Biner, Burhan Kandaşoğlu’da hazır bulundu
Galeri
Van TSO Gıda Toptancıları Sitesi’nde
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.37 TL
EURO: 34.8 TL
GBP: 41.35 TL