ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-AÇILIŞ İREM AKADEMİ VE GÜZELLİK SALONU AÇILDI
AÇILIŞ İrem Akademi ve Güzellik Salonu açıldı
Eklenme Tarihi : 12.09.2023 14:43

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu, Meclis ve Meslek Komite Üyeleri; Van TSO üyesi İrem Akademi ve Güzellik Salonu'nun açılış törenine katılarak, işletme yetkilisine 'İş Yeri Siftah Sertifikası' takdim etti.

Açılışta konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva;

☑️ Son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de insanların kişisel bakımına yönelik faaliyetlerin yoğunlaştığını hepimiz görüyoruz. Bu alanda şehrimizde de hatırı sayılır gelişmeler var. Bundan büyük memnuniyet duyuyoruz.

☑️ Kişisel bakım alanında kurumsal boyutta eğitime ve belgelendirmeye yönlendiren eğitim merkezleri İlimizde hayata geçiyor. İlki Ayhan Vural bey tarafından kuruldu. Bugün de sektör temsilcilerimizden ve işin içinde olan İrem Hanımın kurmuş olduğu akdeminin açılışını yapıyoruz.

☑️ Hayata geçirilen bu akademiyi önemsiyor ve Oda olarak destekliyoruz. Erkek, kadın fark etmeksizin verilecek hizmet şehrimizin kalkınmasına olanak sağlayacaktır. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.

AÇILIŞ İrem Akademi ve Güzellik Salonu açıldı