ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-SEMİNER 'MEDYA OKURYAZARLIĞI VE DEZENFORMASYON SEMİNERİ'
SEMİNER 'Medya Okuryazarlığı ve Dezenformasyon Semineri'
Eklenme Tarihi : 23.01.2024 16:11

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu desteği ile Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) AB Bilgi Merkezi, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu işbirliğinde 'Medya Okuryazarlığı ve Dezenformasyon Semineri' düzenlendi.

Seminere; Van TSO Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu, kurum temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Seminerde konuşan Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva;

* Hepinizin malumudur dünya artık farklı bir mecraya gidiyor ve eviriliyor. 10-15 yıl öncesi önceliklerimiz ve hayatımızda bulunan olgular farklıyken, şimdi bambaşka şeyler konuşur olduk.

* Bir kere sosyal medya dediğimiz ve hepimizin bir şekilde içinde olduğu bir mecra var. İşte burası çok önemli ve doğru değerlendirilmeli. Hepimizi derinden etkileyen bir silaha dönüşebileceği gibi katkı sunan, katma değer yaratan bir yer alanda olabilecek durumda.

* Tam da burada uzmanından destek almak için bugün 'Medya Okuryazarlığı ve Dezenformasyon Semineri' düzenliyoruz.

* Van AB Bilgi Merkezi olarak düzenlediğimiz ve dünyada artık çok kabul gören medya okuryazarlığı eğitiminin hepimize artı bir katkı sağlaması umuduyla faydalı geçmesini dilerim.

* Birçok uluslar arası kuruma iletişim desteği veren Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nezih Orhon hocamıza da bize katkılarından dolayı da teşekkür ederiz.

Seminer; Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nezih Orhon'un 'Medya Okuryazarlığı ve Dezenformasyon' üzerine yaptığı sunum ile devam etti.

Seminerin sonunda katılımcılara sertifika takdim edildi.

SEMİNER 'Medya Okuryazarlığı ve Dezenformasyon Semineri'