ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-HASAT BAYRAMI ÇELİKTAŞ: ÜRETİM FARKINDALIĞINI DESTEKLİYORUZ
HASAT BAYRAMI Çeliktaş: Üretim farkındalığını destekliyoruz
Eklenme Tarihi : 28.07.2023 19:23

Van Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) akademisyenler tarafından yetiştirilen tıbbi ve aromatik bitkilerin hasadı gerçekleştirildi.

Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü'nde görevli akademisyenler tarafından kampüs yerleşkesinde 10 dönümde kurulan bahçeye tıbbi ve aromatik bitkiler ekildi. Olgunlaşan bitkilerin hasadı törenle yapıldı.

Törene; Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Reşit Yaren'de katılım sağladı.

Hasat sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş, 'Şehrimizin kalkınması için üretim büyük önem taşıyor. Bu nedenle Ziraat Fakültemizin yapmış olduğu üretim farkındalığını destekliyoruz.' dedi.

HASAT BAYRAMI Çeliktaş: Üretim farkındalığını destekliyoruz