ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-MÜSİAD'TAN VAN TSO'YA ZİYARET
MÜSİAD'tan VAN TSO'YA ZİYARET
Eklenme Tarihi : 16.09.2023 16:18

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Cemal Özen, MÜSİAD Van Şube Başkanı Sn. Ertuğrul Balibay ile Genel Merkez Üyeleri ve Bölge Başkanları; Van Ticaret ve Sanayi Odası'na (Van TSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

MÜSAİD heyetini Van TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı ağırladı.

Görüşmede konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva;

☑️ Hoşgeldiniz. Burada olmanız çok kıymetli ve değerlidir. Fuarımız kapsamında düzenlediğiniz panel de şehrimiz adına önemlidir. Bunun içinde ayrıca teşekkür ederiz.

MÜSİAD Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Cemal Özen de şunları söyledi:

☑️ Öncelikle ev sahipliğiniz ve misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz. 'Van Mutfak Gurme Fuarı'nızda Van'ımız ve ülkemiz için hayırlı olsun.

☑️ 2 gün boyunca; gıda, tarım ve hayvancılık sektöründe yaşanan gelişmeleri ve geleceğini Van ilimizde konuşuyor ve masaya yatırıyoruz. Panelimizi tarım ve hayvancılık bakımından Türkiye'nin önemli kentlerinden olan Van'da yapmakta ayrı bir önem taşıyor.

☑️ Yerel firmalarımızın desteklenmesi ve sahip çıkılması noktasında desteklerinizi bekliyoruz. Yerel firmalar diğer büyük ve yabancı firmalar seviyesinde hizmet verdikleri sürece halkımız tarafından tercih ediliyor. Bu bakış açısıyla önemsemeli ve sahip çıkmalıyız.

MÜSİAD'tan VAN TSO'YA ZİYARET